Technológie

Povesť: Apple Arcade RPG sa dnes môže objaviť Nintendo Direct

Chcete vedieť viac? Ok, poďme na to…

Podľa Nate the Hate je Mistwalker v spolupráci so Square Enix, aby priniesol arkádové RPG od Apple v roku 2021. Fantasy zmeniť A čo viac, zdá sa, že únikár v tejto veci nemá žiadne výhrady a hovorí: „Je to vec. túžba bude oznámené na Nintendo Direct.“

Áno, sme pripravení so štipkou soli, ale Fantasian on Switch je zaujímavá vyhliadka. Hra bola vydaná v dvoch častiach na mobil v roku 2021, pričom kombinuje klasickú JRPG hrateľnosť s krásnym prostredím diorámy „skutočného sveta“.

Mistwalker, vývojár a vydavateľ hry pre vydanie Apple Arcade, bol založený bývalým zamestnancom Square a tvorcom Hironobu Sakaguchi. Konečná predstava Pokr. Štúdio vzniklo po tom, čo Sakaguchi opustil Square po neúspechu filmu z roku 2001 a zmene v úlohe tvorcu v spoločnosti. Final Fantasy: Inside The Spirits.

Opätovné spojenie so Square Enix pri vydaní konzoly sa cíti ako zvláštny krok, ale vzhľadom na rodokmeň Sakaguchiho a skladateľa Final Fantasy Nobuo Uematsu sa port Switch určite javí ako rozumná možnosť.

Pozrite si nasledujúce snímky obrazovky Katalóg Apple Arcade Povedz nám o tom nebudem Vyzerá dobre na OLED.

Samozrejme, nateraz to nie je nič iné ako fáma a len vzhľad Nintendo Direct to potvrdí – nebudeme tam dlho čakať, pozor. Úplnú diskusiu Nate the Hate o tomto porte nájdete vo videu s časovou pečiatkou nižšie.

Dnešná prehliadka Nintendo Direct začína 15:00 BST / 16:00 CET / 7:00 PT / 10:00 ET A malo by vám to poskytnúť lepšiu predstavu o tom, čo príde na Switch v druhej polovici roku 2024.

READ  Kirby sa dostane na oficiálny koncert na oslavu svojich 30. narodenín

Related Articles

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back to top button
Close
Close