Technológie

Sonic Frontiers dostáva prvý trailer zobrazujúci otvorenú svetovú vojnu

Sonic Frontiers je ďalším pokusom o prácu vo svete Sonic 3D a Seka o ňom hovorí ako o „prvej otvorenej zóne“ hry Blue Hedgehog. Teraz, keď je v prevádzke jeho prvý ukážkový trailer, ukazuje Sonic, ako sa pohybuje po obrovskom svete a mení obrích robotov na kúsky.

Zábery ukazujú, že Sonic beží po tráve a kvetinových poliach, zbiera prstene počas behu po koľajniciach a otáča hlavu proti rôznym záhadne vyzerajúcim robotom. Môže nastať aj moment, keď sa škrečok dostane do kontaktu s kolesom, aby naskenoval novú časť mapy. Veľmi otvorený svetový herný dizajn.

Video bolo vydané ako mesačná ukážka dodatočných informácií o hre, ktorú vydáva IGN, pričom prvý príbeh sa objaví zajtra o 9:00 PST / 12:00 EST / 17:00 BST.

Aj keď je toto prvý kúsok boja tímu Sonic a je rýchly, svet Sonic Frontiers sme už videli v oznamovacom traileri. Minulý december. V tom čase Sega uviedla, že cieľom hry je vydať koncom roka 2022.

Určite nemám rád Sonic, takže tu nie som cieľová skupina, ale som zvedavý, ako ľudia vnímajú mierne tlmenú paletu farieb, ktorú používa Sonic Frontiers. Chystáte sa na Sonic Piano Music a Near: Automata Vibrations?

Ak vás viac zaujíma Classic Sonic, myslím Sonic Origins je navrhnutý tak, aby vás uspokojil. Ide o kolekciu originálnych 2D hier vrátane Sonic the Hedgehog 1, 2, Sonic 3 & Knuckles a Sonic CD a bola vyvinutá v spolupráci s vývojármi modernej 2D Sonic Game Sonic Mania.

READ  Je čas ju vyhodiť a ísť ďalej: AAA hodiny dostanú päť nových DLC hodín

Related Articles

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Back to top button
Close
Close